ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Γίνε Μέλος
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Παραφαρμακευτικά » Σεξουαλική Υγεία » Τονωτικά - Διεγερτικά » Superfoods - Maca EUBIAS 50caps

Περιγραφή


Superfoods - Maca EUBIAS 50caps [SKU169011]

Super-αφροδισιακή δράση!

Η Maca είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Παραδοσιακά, εδώ και περίπου 2000 χρόνια, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό, αλλά αυτό που κυρίως την ξεχωρίζει σήμερα είναι οι αφροδισιακές της ιδιότητες και η αυξημένη ενέργεια και αντοχή που προσφέρει στον οργανισμό.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Maca επιδρά θετικά στις περιοχές του σώματος που παράγουν τις ορμόνες και τις ενεργητικές ουσίες, στις οποίες οφείλεται η αυξημένη ή μειωμένη λίμπιντο, ενώ, χάρη στην υψηλή της συγκέντρωση σε πρωτεΐνες και ζωτικά θρεπτικά συστατικά, συνιστάται για την αντιμετώπιση κάθε σεξουαλικής διαταραχής. Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της Maca, παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι, έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο να την επιλέγουν στο διαιτολόγιό τους, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αποτελώντας μια μεγάλη πηγή ενέργειας.
Mάκα και σεξουαλική δραστηριότητα

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του maca για τη σεξουαλική λειτουργία και τη γονιμότητα μπορούν να εξηγηθούν απλά από την υψηλή συγκέντρωσή σε πρωτεϊνες και σε ζωτικής σημασίας θρεπτιές ουσίες. Η ξηρά ρίζα του maca περιέχει περίπου 10% πρωτεΐνη όπως αναφέρθηκε  υπό μορφή κυρίως αμινοξέων.

Είναι γνωστό ότι τα αμινοξέα (οι δομικές μονάδες των πρωτεϊνών) είναι απαραίτητα στη διατροφή και για πολλές συνδυαστικές λειτουργίες στο σώμα μας συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών λειτουργιών και της γονιμότητας. Τα αμινοξέα απαιτούνται για να δομούν  τους νευροδιαβιβαστές όπως η ντοπαμίνη και nor-αδρεναλίνη. Αυτές οι ουσίες διαβιβάζουν τα σήματα στο νευρικό σύστημα και διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στο στάδιο της σεξουαλικής διέγερσης και στη φυσική απόδοση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σύμφωνα με έγκυρες μελέτες. Τα κύρια αμινοξέα που οι νευροδιαβιβαστές αυτοί απαιτούν, περιλαμβάνουν τη φαινυλαλανίνη, την τυροσίνη και την ιστιδίνη (και τα τρία βρίσκονται σε καλή % περιεκτικότητα στο maca).  Επιπλέον περιέχει το αμινοξύ αργινίνη που θεωρείται ότι μπορεί να  βοηθήσει στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου που λειτουργεί ευεργετικά στην αρσενική ανικανότητα, και για το οποίο το maca αποτελεί μια σημαντική πηγή. Η Ιστιδίνη  επίσης βρίσκεται στη ρίζα maca σε υψηλά ποσά. Αυτό το αμινοξύ διαδραματίζει έναν συχνά-αγνοημένο αλλά σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών. Μια πρόσθετη υπέρ-σεξουαλική επίδραση της ιστιδίνης όπως επίσης και της αργινίνης μπορεί να βοηθήσει στην αγγειοδιαστολής και αύξηση της ροής αίματος στα όργανα και των δύο φύλων. Στην περίπτωση του Μάκα και όπως αναφέρθηκε είναι πλούσιο και σε ψευδάργυρο συμπληρώνοντας το παζλ της επάρκειας θρεπτικών στοιχείων και ενώσεων που επιδρούν ευεργετικά στην σεξουαλική ζωή αφού είναι γνωστός και ο ρόλος του ψευδαργύρου σε αυτή.

Σήμερα, η ξηρά ρίζα maca αλέθεται για να κονιρτοποιηθεί  και διατείθεται  σε κάψουλες  ως συμπλήρωμα διατροφής  και πωλείται:

  • σαν φυσική πηγή θρεπτικών ουσιών (αμινοξέα, μέταλλα, κ.λπ….)
  • για να περιορίσει τα προβλήματα γονιμότητας και των δύο φύλων
  • για να υποστηρίξει τη στυτική λειτουργία

Δοσολογία  

Για συνεχόμενη χρήση: Λαμβάνετε 1-2 δισκία την ημέρα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό κατά προτίμηση το πρωί. Λήψη για 20 μέρες με επανάληψη. 

Για μία χρήση: 2 δισκία 2 ώρες πρίν το επιθυμητό αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

Προϊόν γνωστοποίησης στον ΕΟΦ 61475/02-09-2011
50 ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ
 

 

Εταιρία: Superfoods

Αρχική Τιμή: 25,14€ Τιμή Internet 0.00 €

<< Προηγούμενο  |  
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εταιρίες
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα